Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ


Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, οι μαθητές του Δ'3 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην επιτραπέζια αντισφαίριση ή στο ευρύτερα γνωστό «πινγκ-πονγκ»!
Στο σχολείο μας βρέθηκε η κ. Έλενα Τζοβολου, όχι όμως με την ιδιότητα της μητέρας μαθητών μας, αλλά ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και αθλήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Σκοπός της ήταν να μιλήσει στους μαθητές για το αγαπημένο της άθλημα και να τους δείξει κάποιες βασικές τεχνικές και κινήσεις.
Μετά από μια σύντομη αναφορά γύρω από την προέλευση, την ιστορία και την εξέλιξη του αθλήματος, μετά από την παρουσίαση του απαραίτητου τραπεζιού για το πινγκ-πονγκ, της ρακέτας και της μπάλας και μετά από μια μικρή επίδειξη της σωστής λαβής της ρακέτας και των δυο βασικών αποκρούσεων, σειρά είχαν οι δοκιμές από τους μαθητές. Όλοι κι όλες δοκίμασαν το σερβίς και την απόκρουση, κάποιοι πιο «άνετα», άλλοι πιο «δύσκολα», όλοι όμως με κέφι και χαμόγελο!
Στο τέλος, έπαιξαν κι έναν σύντομο αγώνα «αγόρια-κορίτσια», προσπαθώντας ο καθένας να κερδίσει όσους περισσότερους πόντους μπορούσε για την ομάδα του! Το τελικό 7-3 δικαίωσε τις προσπάθειες των αγοριών…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου