Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΙΛΟΓΗ LOGO ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+


Πέρασαν ήδη δυο χρόνια από τη στιγμή που αποχαιρετίσαμε τους τότε καινούριους Ευρωπαίους φίλους και συνεργάτες μας, όταν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τον Ιούνιο του 2016, το πρώτο πρόγραμμα σύμπραξης ανταλλαγών μεταξύ σχολείων Erasmus+ “Lets save the world”. Τότε υποσχεθήκαμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον, αν μας δινόταν η ευκαιρία…

Φέτος, Σεπτέμβριο του 2018 η έγκριση ενός  νέου προγράμματος  Erasmus+ αποτελεί την ευκαιρία που ζητούσαμε. Με τους παλιούς μας φίλους και συνεργάτες λοιπόν, τους Ισπανούς, τους Ιταλούς και τους Πολωνούς, ξεκινάμε με ενθουσιασμό το: “Lets be healthy together”!!!

Η πρώτη κοινή δραστηριότητα είναι η επιλογή του logo του νέου μας προγράμματος. Όσοι μαθητές επιθυμούσαν σε κάθε σχολείο ζωγράφισαν το λογότυπο έτσι, όπως αυτοί πίστευαν ότι ταιριάζει στον τίτλο του προγράμματος. Οι εκπαιδευτικοί με ψηφοφορία (στο δικό μας σχολείο μυστική) επέλεξαν τα τρία πιο αντιπροσωπευτικά λογότυπα. Με αυτόν τον τρόπο δώδεκα δημιουργίες παιδιών κι από τα τέσσερα σχολεία αναρτήθηκαν στο κοινό μας blog, περιμένοντας τη δική σας ψήφο. 

Η ψηφοφορία των εκπαιδευτικών
Η ψηφοφορία των εκπαιδευτικών
Μπαίνετε λοιπόν στη σελίδα https://erasmussaveworld.wordpress.com/  και ψηφίζετε τη δημιουργία της επιλογής σας. Ο κάθε επισκέπτης έχει το δικαίωμα να ψηφίσει όσες φορές επιθυμεί την ίδια ή/και διαφορετική δημιουργία.

ελληνική συμμετοχή για την επιλογή logo
ελληνική συμμετοχή για την επιλογή logo
ελληνική συμμετοχή για την επιλογή logo
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου. 
Ας ψηφίσουμε λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου